MetGezel en Treffers Buch zijn leuke en gemakkelijke manieren om nieuwe mensen te ontmoeten. Voor iedereen die gezelligheid zoekt en met anderen op vriendschappelijke basis activiteiten wil ondernemen.

Een aantal voorbeelden van deze activiteiten zijn:

  • Sporten en bewegen (wandelen en fietsen)
  • Uitgaan (film, theater of museum)
  • Gezelligheidscontacten (koffie drinken, borrelen, winkelen, samen eten)
  • Creatieve activiteiten

MetGezel

Je kan op verschillende manieren in contact komen met anderen via MetGezel. Wil je met iemand een activiteit ondernemen laat het ons dan weten. Er zijn  diverse clubjes opgericht om met elkaar bijvoorbeeld musea te bezoeken, te wandelen, te fietsen, naar het theater te gaan of samen te eten.

Treffers BUCH

De Treffers BUCH-website is een platform om contacten te leggen en activiteiten te ondernemen in de regio. We richten ons op inwoners van BUCH: Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Ook als je hier niet woonachtig bent mag je lid worden en deelnemen. De activiteiten zijn wel in de BUCH of starten vanuit de BUCH.
Leden kunnen zelf activiteiten bedenken en deze op de website zetten. De organisatie achter Treffers BUCH plaatst ook activiteiten.
Treffers Buch is vooral een platform voor activiteiten en een vriendennetwerk! Door het meedoen aan activiteiten en samen op pad te gaan ontstaan vriendschappen spontaan.

Website Treffers BUCH

Kosten

Voor € 5,00 per kwartaal ben je al lid van MetGezel en Treffers BUCH. Wil je je  aanmelden of meer informatie hebben dan kan je contact opnemen met Claudia Spit. Dit kan telefonisch via (072) 533 12 97 of per e-mail claudia.spit@trefpuntheiloo.nl