Trefpunt Express

De Trefpunt Express heeft u wellicht al eens zien staan op de parkeerplaats voor het Trefpunt. De auto, met hoge instap, dient als vervoersmiddel voor dagelijks georganiseerde activiteiten/uitstapjes vanuit het Trefpunt. Omdat er maar 5 mensen (inclusief de chauffeur) in de Trefpunt Express kunnen, gaat u op pad met een klein groepje.

Bij elk uitje staat vermeld wat de kosten zijn. Eventuele consumpties en lunches/diners zijn voor eigen rekening, tenzij anders is vermeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Trefpunt.

Elke maand wordt er een nieuw gevarieerd programma aangeboden. Het programma kunt u maandelijks ophalen bij de receptie van het Trefpunt, of kijk op deze website bij de nieuwsberichten.

Vakantieweek

Het Trefpunt organiseert ieder jaar een zomerse vakantieweek voor zelfstandige senioren. U verblijft tijdens deze week (zaterdag t/m zaterdag) in een hotel, ergens in Nederland. De prijs is inclusief volpension en excursies. In het hotel zijn altijd enkele eenpersoonskamers beschikbaar en daarnaast zijn er voldoende tweepersoonskamers.

Wilt u weten waar de reis dit jaar naartoe gaat en wat de kosten zijn?

Neem gerust contact met ons op of vraag ernaar bij de balie van het Trefpunt.