Bustochten

De bustochten, georganiseerd vanuit het Trefpunt, geven u de mogelijkheid om bijzondere plaatsen te bezoeken in heel Nederland. Bijvoorbeeld een middagje naar Texel, een dagtocht naar Douwe Egberts in Joure maar ook een rit met de Zonnetrein door de Schoorlse duinen.

De uitstapjes vinden voornamelijk plaats op zondagmiddag. Het Trefpunt is het gezamenlijke vertrekpunt, waar u na het uitstapje ook weer wordt teruggebracht.

De uitstapjes en de data kunt u vinden in het programmaboekje door op onderstaande knop te klikken. Ook kunt u de informatie opvragen aan de balie of door telefonisch contact op te nemen. Geef uzelf tijdig op voor een bustocht, want vol is vol!

Trefpunt Express

De Trefpunt Express heeft u wellicht al eens zien staan op de parkeerplaats voor het Trefpunt. De auto, met hoge instap, dient als vervoersmiddel voor dagelijks georganiseerde activiteiten/uitstapjes vanuit het Trefpunt. Omdat er maar 5 mensen (inclusief de chauffeur) in de Trefpunt Express kunnen, gaat u op pad met een klein groepje.

Bij elk uitje staat vermeld wat de kosten zijn. Eventuele consumpties en lunches/diners zijn voor eigen rekening, tenzij anders is vermeld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Trefpunt.

Elke maand wordt er een nieuw gevarieerd programma aangeboden. Het programma kunt u maandelijks ophalen bij de receptie van het trefpunt. Klik op de button hieronder voor het actuele aanbod.

Vakantieweek

Het Trefpunt organiseert ieder jaar een zomerse vakantieweek voor zelfstandige senioren. U verblijft tijdens deze week (zaterdag t/m zaterdag) in een hotel, ergens in Nederland. De prijs is inclusief volpension en excursies. In het hotel zijn altijd enkele eenpersoonskamers beschikbaar en daarnaast zijn er voldoende tweepersoonskamers.

Wilt u weten waar de reis dit jaar naartoe gaat en wat de kosten zijn?

Neem gerust contact met ons op of vraag ernaar bij de balie van het Trefpunt.