Onze samenleving is in de kern geraakt door het Corona virus. Ook in het Trefpunt, normaal een bruisende ontmoetingsplek is het nog steeds erg stil! De maatregelen worden beetje bij beetje versoepeld maar in elk geval gelden er tot 1 september 2020 forse beperkingen.
Er wordt achter de schermen hard gewerkt om de noodzakelijke ondersteuning zoveel mogelijk door te laten gaan want de kwetsbaren in de samenleving hebben juist nu onze hulp nodig tegen eenzaamheid en bij veel praktische dagelijkse zaken.

Financieel gezien is deze crisis voor het Trefpunt een grote klap. Naast subsidie van de gemeente zijn we voor 40% afhankelijk van inkomsten uit zalenverhuur, baromzet en de bijdragen van deelnemers aan activiteiten. En dit alles is nu helemaal weggevallen. Heel erg voor onze bezoekers, en een groot risico voor het Trefpunt!

Als u Trefpunt Heiloo een warm hart toedraagt en u ons wilt steunen, doet u dan een donatie. Wij beseffen dat dit voor iedereen onzekere tijden zijn, maar als u het geld kunt missen dan zijn wij ontzettend geholpen met uw bijdrage.

https://www.trefpuntheiloo.nl/steentje-bijdragen/