Vindt u het gezellig om met elkaar koffie te drinken, te kletsen en eventueel een spelletje te doen? Het Trefpunt organiseert op dat gebied diverse activiteiten voor u:

Elke vrijdagochtend bent u van harte welkom in het Trefpunt om gezellig koffie/thee te drinken en lekker te kletsen met elkaar. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Bent u lid van MetGezel en vindt u het gezellig om een kopje koffie (of iets anders) met een aantal mensen te drinken, dan bent u van harte welkom bij onze Koffieklets in Heiloo op vrijdag 19 juli vanaf 15.00 uur bij Restaurant Wildschut in Heiloo, voor een drankje, een praatje en veel gezelligheid. De consumpties zijn voor eigen rekening.

Kom eens in de veertien dagen op zondag tussen 13.30 en 16.30 uur naar het Trefpunt en ontmoet andere mensen die het, net als u, leuk vinden om samen iets te doen. Bijvoorbeeld klaverjassen, bridgen, rummikub of scrabble spelen, maar een kopje koffie of thee drinken kan natuurlijk ook.  De volgende keer is zondag 21 juli. Kosten € 1,00 (excl. consumpties).