Sinds de energiecrisis hebben huishoudens steeds meer moeite met het betalen van hun energierekening, ook in Heiloo. Om huishoudens aankomende winter te ondersteunen om grip te krijgen op hun energierekening wordt een openbare bijeenkomst georganiseerd  Samen de winter door.
Belangstellenden kunnen hier advies inwinnen van energie-experts, om zo meer inzicht te krijgen hoe zij hun energiesituatie kunnen verbeteren. Met tips, uitleg en een gratis informatiepakket kunnen bezoekers vervolgens hun eigen energierekening verlagen. De bijeenkomst is een initiatief van alle energiecoöperaties door heel Nederland. Zij hebben geen winstoogmerk en geven puur vanuit een maatschappelijk belang onafhankelijk advies.
De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 19 november in het Trefpunt vanaf 13.00 uur. Aanmelden is niet nodig.
Casper de Graaff, energiecoach Heiloo Energie ‘Er zijn steeds meer mensen die hun energierekening nauwelijks kunnen betalen of een steeds groter gedeelte van hun inkomen hieraan zien opgaan. De tijd dringt want de wintermaanden komen eraan. De overheid helpt, maar dat is voor veel mensen helaas niet genoeg. Ze weten niet waar ze moeten beginnen met het treffen van energiebesparende maatregelen en welke tips betrouwbaar en impactvol zijn. We moeten elkaar dus helpen, want we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. De bijeenkomst is bedoeld om mensen laagdrempelig op weg te helpen.
Waar:         het Trefpunt, Abraham du- Boishof 2 Heiloo
Wanneer:  19 november 2022
Tijd:            Start om 13:00 uur tot ongeveer 15:00 uur
Voor wie:    iedereen die benieuwd is hoe zij energie kunnen besparen.
Voor meer informatie kunt u bellen met Trefpunt 072 533 12 97 of mailen met Casper de Graaff, cgraaff0@gmail.com