Stichting Trefpunt Heiloo organiseert jaarlijks SterrenLicht voor inwoners van Heiloo die een dierbare hebben verloren of die iemand een hart onder de riem willen steken omdat deze door omstandigheden de steun en warme aandacht goed kan gebruiken. Dit jaar is SterrenLicht op zaterdag 30 oktober van 18.30 – 19.30 uur.

Het Trefpunt biedt u een candle bag aan, welke persoonlijk gemaakt kan worden door er iets op te schrijven of te tekenen. U kunt de candle bag de komende week ophalen in het Trefpunt en tijdens SterrenLicht voor uw raam branden. Ook bent u van harte welkom op de vrij toegankelijke bijeenkomst tijdens SterrenLicht. Deze vindt plaats aan de Pastoor van Muijen weg, naast het Trefpunt, onder de grote boom of bij slecht weer binnen in de Hans Romeijnzaal. Tijdens deze bijeenkomst wordt er met muziek van Bart Brandjes en een gedicht aandacht besteedt aan de mensen die we missen en worden de lichtjes, die ter plekke zijn versierd, gezamenlijk ontstoken.

Deel uw persoonlijke tekst, een gedichtje of een foto van uw candle bag op 30 oktober op Facebook met de tag @sterrenlichtheiloo. De vele brandende lichtjes in Heiloo, bij u thuis, onder de grote boom naast het Trefpunt én op Facebook laten zien dat een verlies ons allemaal raakt.

SterrenLicht Heiloo is mogelijk gemaakt door het Goededoelenfonds Uitvaartvereniging Associatie & IJmond.