Geniet met korting van de ambachtelijke maaltijden van Vers aan Tafel. 

Aandacht geeft smaak! Daar draait het om bij Vers aan Tafel Maaltijdservice. De maaltijdservice bereidt op ambachtelijke wijze de lekkerste maaltijden. Met verse groenten van het seizoen en vis uit duurzame vangst. Na bereiding worden de maaltijden razendsnel teruggekoeld en ingevroren. Op die manier blijven de smaak, voedingswaarden en kwaliteit optimaal bewaard.

Lekker, gezond en gevarieerd eten is belangrijk. Voor iedereen. Soms heeft u niet de tijd of zin om zelf te koken. De maaltijden van Vers aan Tafel bieden dan uitkomst.

Het assortiment

Bij Vers aan Tafel kunt u iedere dag genieten van een lekkere, gezonde en ambachtelijke maaltijd. Met meer dan 160 maaltijden is er genoeg keuze. Zo kunt u kiezen voor een traditionele Hollandse maaltijd zoals zuurkoolstamppot of een runderlapje, maar ook internationale maaltijden uit de oosterse of Italiaanse keuken. De reguliere maaltijden wegen tussen de 500 en 600 gram en daarnaast is er een ruim assortiment kleine maaltijden van 350 à 400 gram. Handig als u niet zo’n grote eter bent. Bovendien gaan de kleine porties niet ten koste van de voedingswaarde. Naast ‘reguliere maaltijden’ zijn er ook diverse maaltijden voor bijvoorbeeld mensen met kauw- of slikproblemen of voor wie zoutarm eet. Speciaal voor deze doelgroep is een assortiment ontwikkeld met gemalen maaltijden en zoutarme maaltijden.

Kosten en maaltijden Proefbox

Probeer nu zes maaltijden voor € 27,50.

De proefbox bestaat uit Nasi goreng speciaal, zuurkoolstamppot met rookworst, hachee met rode kool, gehaktschotel met romige prei, zalmfilet in dillesaus en gehaktbal met bloemkool en broccoli.

Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe gebruikers.

Bezorgen of afhalen

De maaltijden worden gratis thuisbezorgd op maandagmiddag door onze eigen bezorgers. Ook kunt u de maaltijden zelf ophalen bij het Trefpunt.

Bestellen

Bestellen kan via het Trefpunt (072) 533 12 97 of via info@trefpuntheiloo.nl