Op dinsdag 26 oktober om 14.00 uur start bij Het Trefpunt in Heiloo de cursus bezinnend schrijven ‘Op ontdekkingsreis’. Op dinsdag 12 oktober om 14.00 uur is er een workshop waarin je kunt kennismaken met deze schrijfmethode en met de cursusleidster, Annemarie Pronk.

Tijdens de cursus ‘Op ontdekkingsreis’ merk je dat deze vorm van schrijven je leidt naar jouw innerlijke wijsheid en je helpt je koers in het leven daarop af te stemmen. Hoe doe je dat? Door al schrijvend te ontdekken wat verteld wil worden in plaats van dat vooraf te bedenken. Je leert uiteenlopende schrijftechnieken die je na afloop zelfstandig kunt inzetten als je behoefte hebt aan ruimte voor jezelf, reflectie op wat zich in jouzelf en in je leven voordoet of wanneer je keuzes moet maken.

In de workshop op 12 oktober doe je een aantal korte creatieve schrijfoefeningen om deze methode aan den lijve te ervaren. De meeste mensen vinden hun eerste kennismaking met bezinnend schrijven heel verrassend, dus laat deze kans om jezelf te verrassen niet lopen. Je kunt je aanmelden voor de workshop en/of de cursus via het Trefpunt (072) 533 12 97 of info@trefpuntheiloo.nl. De kosten voor de workshop bedragen € 15,00 en voor de cursus van 6 lessen betaal je € 90,00.

Wacht niet lang, want het aantal plaatsen is voor beide beperkt, aanmelden vooraf is daarom noodzakelijk.